mandag den 25. august 2014

McCauli Cheese - ugens opskrift

Simpel, sund pastaret, som også kan laves i vegetarisk udgave. Bare undlad bacon

Til 6 personer
Ingredienser
500 gram pasta
1 blomkålshoved
1 broccoli
Ca 250 ml creme fraiche
200 cheddar
Krydderier du kan lide
1 pakke bacontern
4-5 skiver brød (gerne tørt og alligevel til skralderen)
Friske krydderurter (fx persille, basilikum, oregano el. Lign)
1 skvæt olivenolie

Kog pasta, broccolibuketter og blomkålsbuketter i saltet vand. Bare kog det hele i samme gryde. 
Steg baconen sprød
Riv cheddar og bland med creme fraiche og kogevandet fra pasta/kål. Krydr med salt, peber og krydderier (garam masala smager godt, paprika er velegenet og ellers tørrede krydderurter)
Kør det tørre brød sammen med lidt olie og friske krydderurter i foodprocessoren, indtil du har en slags grov halvfugtig rasp
Bland kål, pasta, bacon og ostesovs i en ovnfast fad
Fordel "raspen" over retten og bag i ca 20 minutter ved 200 grader. 

Et voila!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar