torsdag den 10. september 2015

Random facts om mig

Fordi

Hvorfor ikke? Og alle andre gør det. Jeg vil jo bare være med i hulen Mulle. 

- jeg elsker bland selv slik. Helt vildt meget. Mine poser er store og heavy on the vingummi. Altid et hit: vingummikræs, mørke chokorosiner, store bjørne (specielt de sorte), kirsebær, spejlæg, romkuler, fransk nougat, sure kastanjer, laserstråler, eldoradomix, sure stjerner og store fluffy skumfiduser.

- jeg var involveret i en trafikulykke i marts 2014. Faktisk var jeg skyld i den. Jeg lavede et venstresving og kørte durk ind i en anden bil. Det var myldretid, jeg var træt, forvirret og ukoncentretet. Jeg er stadig bange for trafik, og får dårlige nerver når jeg kører med nogle. Fordi det var min skyld fik jeg kørselsforbud, og skal generhverve mit kørekort. Havde jeg haft kørekortet bare tre måneder længere havde jeg "kun" fået klip. Nu går jeg tager mig alvorligt sammen til den der generhvervelse, da det skal gøres inden tre år. Men jeg er stadig ret traumatiseret. 

-jeg elsker Starwars. Jeg så Return of the Jedi på svensk TV da jeg var 8-9 år, og har bare været hooked siden. Jeg var MEGET forelsket i Luke Skywalker da jeg var en ung pige. Og jeg glæder mig psykologer til episode 7 The Force Awakens som kommer i biffen lige om lidt.

- jeg har boet 10 forskellige steder i mit liv. Alt mellem 1 måned og 16 år. 
Færøvej, Slagelse (1983-1988) 
Garvergårdsvej, Slagelse (mit barndomshjem 1988-2004), 
Partridge Road og Tewkesbury Place, Cardiff (2001-2002),
 Hesseløgade (kollegie i 2 måneder - 2004) 
Thorvaldsensvej, Slagelse (svigerforældres/kærestes hjem, hvor vi boede i kælderen i et par år (2004-2006),
 Ravnsholt Roskilde (første hjem med kæreste (2006-2007), 
Lauritz Sørensensvej, Frederiksberg (endelig flyttede vi til København! 2007-2009), 
Håbets Alle, Brønshøj (2009-2010), 
Sankt Mikkelsgade Slagelse (2010-2013)
Vestre Ringgade Slagelse - nuværende hjem, Wuhuu og så voksent at det er et hus vi har KØBT!

- Nikolaj, min mand, har til gengæld har vildt mange adresser. Hans familie flyttede jævnligt, også henover Storebælt da han var barn. Han har boet i Esbjerg, Vejen, Høje Taastrup, Nivå, Frederiksberg, Helsingør og Slagelse inden vi mødte hinanden. 

- Jeg er gift. Vi blev gift i 2009, efter 5 år sammen, jeg friede til ham i 2008 på skuddagen. Vi er nu nået så langt at vi har været gift længere tid end vi var kærester inden, da vores 6 års bryllupsdag nærmer sig med hastige skridt. Det var kirkebryllup og fest på en feriekoloni. Et bryllup på budget, men fandme en af de bedste og sjoveste dage i mit liv. 

-jeg har ingen bedsteforældre, og kun en forælder tilbage. Min vidunderlige mor. 

-Min mormor døde da Martha var 8 måneder, (i 2012) så hun nåede lige at blive oldemor. Og selvom hun var let dement var det absolut noget hun var glad for. Siden er der kommet to oldebørn mere. 

- Jeg har virkelig mange neglelakker, men bliver altid vildt glad for at få nye i gave.

- jeg er sindssygt dårlig til holdsport. Er boldspasser, i dårlig form og mega konkurrencemenneske, og det er BARE en dårlig kombi.

- Jeg elsker elsker elsker brætspil, særligt noget med paratviden fx Bezzerwizzer eller TP. Jeg har 5-6 udgaver af TP, og virkelig mange andre brætspil, men får desværre ikke spillet så meget. Måske man skulle lave en spilleklub, med andre voksne der er lige så bidt af en gal spillebrik som mig? 

- Jeg bruger kontaktlinser eller briller. Har gjort det siden jeg var 10 år. 

- Jeg har aldrig været populær eller cool. Jeg var i hele min skoletid den nørdede, lidt mærkelige, tykke pige. Jeg har brugt mange timer alene og i terapi på at finde ud af hvem hende der den mærkelige var, og på at finde ud af at nogle gange er det ikke en selv den er gal med, men bare verden der ikke kan se hvor fantastisk man egentlig er. Nogle mennesker er bare ude af sync med deres jævnaldrende. Det var jeg. Jeg har nok altid været en gammel dame. Først på seminariet fandt jeg mig selv som ligeværdig med dem omkring mig. Pludselig søgte folk mig, og det var for en gangs skyld ikke mig der desperat og ensomt forsøgte at finde nogle at hægte mig på. Anyone really. På seminariet følte jeg for første gang at jeg ikke var den kiksede tykke pige. Her var jeg bare Lise. Bedrevidende, sarkastiske, omsorgsfulde, nørdede og fjollede Lise. Men her var der nogle mennesker der faktisk gerne ville hænge ud med mig. Som den jeg var (og er)

-jeg har utrolig mange bøger, som jeg har et meget afslappet forhold til. Jeg er ikke så bange for fedtfingre, æselører og knækkede rygge. Jeg nyder ligefrem at "tage bogens mødom" ved at knække ryggen på den. 

-jeg har været grøn pigespejder i 10 år. Fra jeg var 7 til ca 17. Jeg elskede det, især lejrlivet og nogle af de vidunderlige veninder jeg fik. Jeg stoppede da det ikke var sjovt længere. Jeg savner det stadig, men synes det er lidt svært at vende tilbage til. Spejdergrupper kan godt være noget indspiste, og jeg har ikke pt mod på at skulle ind i sådan en gruppe. Det, og så at de dersens børn vi har, gør at tiden til hobbies udenfor hjemmet, er begrænset.

-Jeg savner at synge. I et kor eller et band eller en vokalgruppe. Anything really. Det er ikke nok at synge for mine unger mens jeg cykler. Jeg vil gerne have mere. 

-Jeg elsker at vi har fået have. Skønt at man bare åbner døren og så BANG er der frisk luft og græs. Men jeg elsker ikke havearbejde, og jeg bliver nok aldrig sådan en der for alvor går op i haven. Den er der, og det er dejligt, but that's it. 

-Jeg kradser i sår når jeg er stresset. Eller bare keder mig. Jeg har også psoriasis, så det er ikke så smart. 

- Jeg fik børnesår/stafylokokker da jeg var gravid med Martha fordi jeg havde kradset i et sår. Flot...

-Jeg er gift med min første kæreste. Og jeg ryster i bukserne ved den forfærdelige tanke at måske måske måske skal vi ikke være sammen indtil vi dør (det er jeg nu ret sikker på at vi skal!) men tænk nu hvis? 

-Jeg er fuldstændig tosset med sushi. Og Nikolaj hader det. 

-Jeg er meget lidt kræsen men der er få ting jeg virkelig ikke bryder mig om. Fx: risengrød, rosenkål, flødeboller med kokos, kokosmakroner, flødeskumskager, rå rødbede, risalamande og  peperoni. 

- Jeg er stadig i gang med at læse Lord of The Rings. Jeg begyndte i januar 2002, og bogmærket sidder 3-4 kapitler inde i Return of the King. Any Day now!

- Jeg elsker Topmodel og Project Runway. Men gider virkelig ikke hverken Vild med Dans eller Bagedysten. 

- Jeg kører med cykelhjelm, og har gjort det siden vi boede i København. 

- Jeg har et tilbagevendende mareridt om at jeg skal gå i enten 9. Klasse eller gymnasiet igen. Noget med et fag jeg mangler, eller noget med for meget fravær. Det er tit sådan noget med at jeg helt har glemt at komme til timerne i et bestemt fag i et helt år, og så skal jeg lære det hele på to uger. Det er tit underlige fag som "Hollandsk" eller "religiøs symbolik" Så styrter jeg rundt i drømmen som grown ass woman og skal navigere det at gå i skole sammen med teenagere. Det er altid vildt ubehageligt og stressende. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar