fredag den 9. september 2011

nyhedsspredning

8+3


De sidste par dage er jeg gået amok i spredning af Det Glade Budskab. Altså mit glade budskab. 
Nikos forældre fik at vide at de skulle være bedsteforældre igen. De blev glade og ønskede tillykke og snakkede så videre om arbejde og den slags og viste os billeder af et af de andre børnebørn. 
Min mor, søster og bror blev vildt glade og både bror og mor græd lidt. Jeg tror min mor er lidt i chok stadig væk. Hun har snakket om projekt Mormor i hvad der føles som en evighed, og nu skete det endelig. Og så tror jeg simpelthen ikke hun kunne finde en grimasse der ku'  passe. Jeg glæder mig sådan til at se dem som mormor,  moster og morbror ...nå nej Brormand insisterer på at blive kaldt Onkel da det lyder sejere. 
Og så får vores lille Reje jo også en hel flok Bonus-tanter. Mine gode og søde veninder. 
Der er hende jeg kender fra Seminariet, som er en ret tjekket storbytype. Vi er egentlig ret forskellige, men har nogle helt vildt sære ting til fælles, fx elsker vi begge to hjerter i flødesovs. Og så er vi begge to ca lige højtråbende og til tider småskingre. 
Så er der den nyeste tilføjelse, som jeg også lærte at kende på seminariet, men først på den sidste årgang. Så vi har kendt hinanden i kun ca 2 år. Hun er mor til to, og bor i København men er jyde. På alle måder. Grounded og fornuftig (for det meste) men samtidig ligeså fjollet som jeg er. 
Og så er der min gamle veninde. Som jeg har gået både i folkeskole, gymnasium og seminarium med. Vi har nærmest kendt hinanden altid men det betyder ikke at vi har været tætte veninder siden dengang i 1989 hvor vi begyndte i samme klasse. I perioder har vi været tætte, i andre bare nærmest bekendte. Men indenfor de sidste par år har vi fundet hinanden igen. Nogle gange kender vi hinanden for godt og glemmer at vi altså begge to har udviklet os. 
Og så er der veninden i London. Som også er tilbage fra folkeskole+gymmasiet.  Hende mødte jeg på stationen den dag hvor jeg havde taget tre positive tests men stadig ikke rigtig troede på det selv. Det fik jeg sagt til hende fordi det kogte over i hovedet. Og idag bekræftede jeg det.


Og de blev alle sammen glade og rørte. For med undtagelse af Nyeste Veninde er jeg den første i omgangskredsen der er gravid. More or less. 


Og så er der alle de andre: gammel venínde, kollega, andre kolleger, fremmede mennesker, min frisør. Det er sgu lige til at blive afhængig af det her.


And another thing.....
Jeg har idag købt noget til baby. Bare en lillebitte lyskæde med frøer fra Tiger. 


så.
......


nu MÅ der altså ikke gå noget galt de næste måneder!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar