fredag den 19. april 2013

A day in the life of a one-year old called Martha

Advarsel: Marthacentrisk indlæg

I går, d. 18. april fyldte Martha 1 år. Og det blev til en rimelig gennemsnitlig dag. Hun skulle have været i legestue med dagplejen, men DP-mor Heidis søn blev syg, og så måtte de tage hjem. Og så kørte vi også hjem. Vi stod i den lækre situation at vi ikke havde brug for gæstepleje. Men det var så også den næstsidste dag, det var tilfældet. Nikos farsel slutter nemlig på søndag. Og så begynder det rigtige børnefamilieliv hvor man skal have et puslespil til at gå op. Et puslespil der virker som om det har alt for mange (eller for få?) brikker lige nu. U-O-VER-SKU-E-LIGT! 

Nå! Den tid den sorg.

Hvor var vi? Nå ja, Marthas helt almindelige ualmindelige etårsdag. I stedet for at køre lige hjem efter legestuefiaskoen, kørte vi i Lortebilen ud mod vandet. Det var koldt, men fint at blive blæst igennen. Vi standsede ved Næsby Strand hvor vi holdt bryllupsfest i 2009. Det lignede sig selv. 
Hjemme igen blev der spist, sovet og spist igen. Jeg tog til lockoutarrangement i Høng. DET er jeg også ved at være grundigt træt af. Det er som at sidde i gaten og vente på et forsinket fly som du ikke aner hvornår kommer. Dødfrustrerende. 

Rikke kom forbi ved 17-tiden med fødselsdagsgave. Madøret gav hende selvfølgelig Frøken Jensen kogebog for børn, tesæt og legekøkken (og wallstickers) Vi samlede køkkenet med det samme og der var STOR glæde fra Marthas side. Der blev fandme dimset til den store guldmedalje. Det bliver fedt at opleve hende først udforske det, og senere, når hun begynder på deciderede lege/rollespil, at lege med det. Der var ca. 900 dele med og de mindste/spidse blev lagt væk til senere brug. 

Vi spiste spaghetti med kødsovs, som er damens livret, og så blev hun puttet.

Jeg tog en masse billeder i løbet af dagen. Som i ca. 300. Det skulle blive til en video af en slags. Og den er her:


(Alt det der med "hvor blev tiden af", "tænk hvor meget hun har udviklet sig" og andet OMG kommer i et andet indlæg)

1 kommentar:

  1. Åhhh sikke et ansigt. Savner nogen at kind-kramme i den alder.

    SvarSlet