onsdag den 18. januar 2012

Oh hvilken elendighed

26+2


Ja altså, det er jo hverdag. Og jeg er bare skidetræt hele tiden. Næsten lige så meget som de første 3 måneder. Tror nu mest det er årstidsbetinget. Januar er bare så plø. Og så har jeg fået et motherfucker forkølelsessår (Rock'n'roll alligevel!)
Og det er det skrog til Nikolaj der har smittet mig. Han havde fået en klammoella sår på sin overlæbe. Altså på det der hud mellem selve læben og næsen. Der hvor Anders Fogh har en firesporet motorvej. 


 Det væskede lidt og var generelt ret ulæks. Jeg spurgte om det var et forkølelsessår, for hvis det var gad jeg ikke kysse ham. Men nej nej nej det var det ihvertfald ikke ifølge den unge Hr. Juhl. Det var jo et slidsår fordi han havde pudset næse så meget. Faktisk var såret så slemt at han anlagde sig en skovsnegl. Det er der desværre ikke billeddokumentation på. Det var IKKE kønt. 
Nåmmen selvfølgelig var det alligevel et forkølelsessår. Nogen gange hader jeg ham.
I'm not impressed
 Og så til elendighed i den anden ende.... Og nej jeg har ikke fået en hæmorride! Jeg har i månedsvis haft rimelig ondt i den højre balle, og ligesom ned ad baglåret. Jeg troede seriøst at jeg havde fået en soveskade, fordi jeg altid sov til middag på min højre side. Men det er jo også en dum teori kan jeg godt se nu. For et par dage siden gik det op for mig at det kunne graviditetsbetinget, den der ømme røvballe. Så jeg google "av min røv gravid" og ta daa:
Thank you Google!
Det er noget med iskiasnerven der klemmes af livmoderen. Fint fint. Så jeg lavede lidt strækøvelser som hjalp lidt og nu ved jeg ihvertfald hvorfor. Jeg er ihvertfald glad for jeg ikke er hende der skrev at hun var fuldtidssygemeldt HELE sin graviditet pga sådan en gang øm balle. Så er det jo jeg tænker, hvor slemt kan det egentlig gå hen og blive eller er hun bare en tudeprinsesse?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar