lørdag den 26. november 2011

Grrr jeg er arrig!

18+5


På torsdag d. 1. dec. skal jeg til scanning på Holbæk Sygehus. Og bagefter skulle jeg have været til udefinerbar "samtale". På de der indkaldelser står der ikke en skid. Bare "mød op der og der". Jeg kan egentlig godt lide at vide hvad det er jeg skal. 


Nå men så fik jeg et brev om at den der samtale ikke kunne blive d. 1. alligevel. Men flyttet 5 dage frem. Grrr! Som om jeg bare kan få fri igen og igen for at rakke frem og tilbage til fucking Holbæk! Det tager faktisk 1½ time HVER VEJ hvis jeg da ikke er så heldig at min svigermor kan køre mig. 


Nå men så ringede jeg derop for at sige at det med at komme derop d. 6. december det var ikke så smart. Og så siger de bare noget med at "man har jo ret til at få fri til graviditetsundersøgelser" Ja ja, men det er da ikke cool når det er flere gange om måneden. Så svært er det altså heller ikke at være gravid! 
Og så kunne jeg også få at vide hvad det egentlig var jeg skulle deroppe. "Det er en samtale med en læge, fordi du har højt BMI" 
Nå ok, så en læge skal fortælle mig at jeg er tyk og så spørge om jeg kender de 8 kostråd, ligesom de to jordemødre også kunne fortælle mig. Excuse me, men hvilke nye oplysninger kan den der læge give mig? 
Ja jeg ved godt jeg er tyk, men det betyder altså ikke jeg er ubegavet. Men det må jeg jo være siden jeg stadig er tyk. Jeg hader at blive talt ned til! 
Jeg kunne ikke slippe uden om den samtale, for sekretæren kørte noget skyld med skyld på: "det er jo et tilbud til dig..." så nu skal Tykke til Holbæk d. 27.december. Watch this space!

1 kommentar:

  1. - men objektivt set, så gør sundhedsvæsenet jo sit arbejde. Det kan man vel næppe fortænke jordemødre mv. i?

    SvarSlet