mandag den 7. november 2011

Creepy barn

16+0


I nat drømte jeg at jeg havde en baby. Godt så, om et halvt år er det jo en realitet. Men for satan jeg håber ikke barnet bliver som det jeg drømte om. 


Det startede godt, jeg var til babysvømning med ret nyfødt barn. Som i en uge gammelt. Det gik godt. Og så i omklædningsrummet begyndte barnet at tale. I fulde sætninger og med sådan en nedladende tone. Det var noget med at jeg skulle tegne en åkande til barnet, men den var ikke god nok. Barnet vidste nok lissom bedre hvordan sådan en åkande så ud. 
Jeg nåede at blive imponeret over at barnet allerede kunne tale i en alder af en uge, men nåede så at blive irriteret  på den bedrevidende lille skid.
sådan ser en åkande ud....


Nå underbevidsthed hvad er det du prøver at fortælle mig? At mit barn bliver ligesom mig da jeg var lille, altså gammelklog og ret bedrevidende på den øretæveindbydende måde?


Niko kunne selvfølgelig ikke se problemet. Han sagde bare; "jamen barnet får jo begge vores utrolig høje intelligens, kombineret så det er klart at det bliver et fremmeligt barn" 


Nå, ok så.

2 kommentarer:

  1. Selvfølgelig bliver det barn da genialt! Så skal det også bare lige have dine fænomenale hygge skills og Nikos flair for at spille musik - så gør det ikke noget at de ben er lidt korte i det eller at håret er leverpostej.

    Desuden får den barn også en tante på landet, som det kan tage på bondegårdsferie hos. Det der hesteangst skal angribes tidligt, inden det får lov til at udvikle sig.

    SvarSlet
  2. heste er krokodiller på lange tynde ben der bare ligger på lur efter dig fordi de er onde.

    Men det skal jeg nomk lade være med at fortælle Kleine.

    SvarSlet