søndag den 20. juli 2014

OCD-fasen

Kan det passe når jeg har en teori om at de fleste rollinger går igennem en OCD-agtig fase? En periode hvor de kan flippe skråt over en forkert skåret mad, for lidt spænder i håret, legetøj på rad og række etc. Martha har noget med bleer. 
OK. 

Vi køber både almindelige bleer og buksebleer, så kan man snuppe den der bedst passer til situationen/outfittet. Jeg synes bedst om buksebleerne, da de er nemme at sætte rigtigt, sidder godt til, ikke ryger ned om knæhaserne når de er helt fyldt med en hel nats tis. Men Martha ville absolut have de almindelige bleer på. Jeg tænkte hun måske synes de andre strammede eller var ubehagelige på en eller anden vis, men det virkede ikke sådan. Det var bare en fiks ide. OK, så. Jeg gav hende bare dem på, selvom det er røvbesværligt når ungen står op. For hun ville naturligvis ikke ligge sig ned. Naturligvis. De her almindelige bleer er dem fra Lidl. De er rigtig gode, og de har sådan et grønt "bånd" foroven med et eksotisk dyr på. Fair nok. 
Problemet opstod da jeg og Martha fandt ud af at der var seks FORSKELLIGE dyr at vælge imellem. Det tog hende krafteddeme mig en krig at vælge om det skulle være en giraf, en løve, en krokodille eller et eller andet skoddyr. For hun kunne ihvertfald ikke leve med at det bare var mig der tog den øverste i bunken. Nej puha, det går slet ikke. 
Stor var min glæde da pakken endelig var tom, og jeg fyldte hylden op med buksebleer. De har nemlig alle sammen bare en trold på! Nu skulle det blevalgscirkus endelig slutte.

Og hvad sker der så?

Martha: "bold bold bold!"

Der er kraftstejleme to forskellige slags troldebleer også! En hvor trolden danser og en hvor trolden har en bold i hånden. Og gæt hvem der kun vil have dem på med bolden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar